Udlejning af autocampere

Al vores udlejning sker fra Nørreager 1. 6950 Ringkøbing

Der beregnes intet startgebyr. Alt udstyr, service, bord og stole er inkluderet i priserne.

Udlejning uden for sæsonen: Indhent tilbud.
2000 km er inkluderet i 1 uges leje, derudover 2,- kr. pr. km.
Fri km ved minimum 2 ugers leje.

Alle priser er i danske kr. inkl. moms.

Der tages forbehold for trykfejl. Ret til prisændringer forbeholdes.

 Vi gør alt hvad vi kan, for at alting forløber problemfrit, og at det hele lever op til dine forventninger.

Vores AC er udstyret med alt det, der skal til for at gør turen og oplevelserne fuldendte.

Venligst undgå stegning inde i AC. Da tøj og AC derefter ikke har en behagelig atmosfære. Der finder en meget fin udendørs gasblus /grill.

BroBizz

Ved kørsel i Norge kan der ikke betales bro-/vejafgift med kontanter eller kort.

Der skal anvendes en brobizz. Du kan f.eks. bestille en brobizz ved Storebælt. 

Der vil blive opkrævet et gebyr på 50 kr. pr. opkrævning, som vi skal håndtere og videre sende efterfølgende – så husk at bruge brobizz.

Lejer:

Minimum alder 25 år og har haft alm. kørekort (B) i minimum 1 år. Føreren / lejeren er ansvarlig for bilens tilstand, så som dagligt tjek af olie, luft, vand m.m. Ved afhentning vil lejeren få udleveret tjekliste til gennemgang af bilen for evt. fejl og mangler.

I tilfælde af at andre end lejeren skal føre autocamperen, skal vedkommende være påtegnet lejeaftalen og have vist gyldigt førerbevis. Det er ikke tilladt at ryge eller medbringe husdyr i autocamperen.

Forsikring:

Fuld kasko samt SOS forsikring er inkluderet i lejen. Der er en selvrisiko i forbindelse med hver kaskoskade, ansvarsskade, parkeringsskade, stenslag i frontrude, trafikskader eller andre skader på autocamperens karrosseri på kr. 6800,- Forsikringen er gældende i de fleste lande i Europa. Der er ikke dækning og derfor ikke indkørselstilladelse i Tyrkiet, Rumænien, Bulgarien, og Rusland.

Selvforskyldte skader:

Kaskoforsikringen dækker alene skader på autocamperens karrosseri. Evt. skader på møbler eller andet inventar og skader på installationer, er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales kontant ved aflevering.

Fejlagtig påfyldning af dieselolie i ferskvandstank indebærer udskiftning af tank, slanger og varmtvandsbeholder. Denne udskiftning er ikke omfattet af forsikringen, og skal derfor betales af lejeren. En sådan skade beløber sig til ca. 28.000,- kr. Skader efter fejlagtig betjening af bilen eller installationer i autocamperen er ikke dækket af forsikringen, og skal derfor erstattes af lejeren. Selvrisikoforsikringen dækker ikke her.

Afhentning og aflevering:

Al udlejning sker fra Nørreager 1. 6950 Ringkøbing (Eller efteraftale som er påført lejekontrakt)

Afhentning skal ske på den i lejekontraktens fastsatte dag mellem kl. 15.00 og 17.00. Fredag til fredag (Eller efteraftale)

Aflevering skal ligeledes ske på den i lejekontraktens fastsatte dag mellem kl. 9.00 og 10.00. (Eller aftale)

Af hensyn til næste lejer er det vigtig med rettidig aflevering. Ved forsinket aflevering beregnes kr. 800,- pr. påbegyndt time.

Autocamperen afleveres med tømt spildevands- og toilettank. Der beregnes kr. 500,- hvis disse ikke er tømt.

Autocamperen afleveres rengjort indvendig. Ved udeladelse af ovenstående beregnes kr.550,- pr. påbegyndt time. Du behøver ikke vaske autocamperen udvendigt. Autocamperen leveres og afleveres med fuld brændstoftank. Ved aflevering af autocamperen før tid, er der ingen refusion i lejebeløbet. Beregn venligst 1 - 1,5 time til henholdsvis afhentning og aflevering.

Er der noget der bør rettes / laves / repareres ved afleveringen vil vi meget gerne i meldeler det så hurtig som mulig, så evnt. reservedele mm. kan bestilles/ købes.

Depositum:

Kr. 6,800,- indbetales ved bestilling, ingen bestilling er gældende, før det fulde depositum er indbetalt. Depositum refunderes senest 10 hverdage efter hjemkomst, såfremt autocamperen returneres uden skader, i ren og ordentlig stand. Fra depositum afregnes også evt. parkeringsbøder, eller færdselsbøder forårsaget af lejer.

Lejen betales senest 30 dage før lejemålets start.

Afbestilling:

Ved afbestilling indtil 60 dage før lejeperiodens begyndelse refunderes 50 % af det indbetalte depositum. Resten beholdes som ekspeditionsgebyr. Ved afbestilling i perioden 60 - 30 dage før lejeperiodens begyndelse, beholdes det fulde indbetalte depositum som ekspeditionsgebyr. Ved senere afbestilling end 30 dage før lejeperiodens begyndelse, hæfter lejer for den fulde leje, hvis camperen ikke udlejes i den reserverede periode.

Vigtigt: du kan tegne afbestillingsforsikring p.g.a. sygdom mm. hos forsikringsselskabene.

Betaling:

Depositum, kr. 6.800,- indbetales straks ved bestilling.

Senest 4 uger før lejemålets start betales det fulde lejebeløb. Betaling kan ske kontant eller overføres via bank. VestJysk Bank . Reg.nr. 7650 - Konto 0001413587 Betales der ikke rettidigt uden forudgående aftale, anser vi lejemålet som ophævet.

Km forbrug og lejemål. Ved 1 uges lejemål har du 2000 fri km, derudover beregnes 2 kr. pr. km. Når du lejer i 2 uger eller derover, er der fri km forbrug. I ugerne 25 - 32 er minimum lejeperioden 2 uger.

Forbehold og garanti fra udlejer. Kan den lejede Ac ikke udleveres grundet alvorlig skade, forsøger Mikkel at stille et andet tilsvarende AC til rådighed. Såfremt AC varierer i størrelse, refunderes alene lejedifferencen, såfremt AC er mindre/billigere end det lejede. Såfremt det er umuligt for Mikkel at fremskaffe AC tilbagebetales den fulde leje. Yderligere kompensation ydes ikke.

Lejer kan ikke kræve erstatning for tabt ferie forårsaget af uheld med den lejede autocamper. Ej heller i forbindelse med evt. fejl i autocamperens mekaniske / tekniske installationer.

Hvis der under lejemålet springer en sikring, en vandpumpe holder op med at fungerer, eller der sker andre mindre tekniske fejl, er det lejers pligt at få udbedret disse ting. Der findes i camperen reservesikringer og pærer som kan anvendes. Lejer kan frit indkøbe nye dele op til max. kr. 500,- som refunderes mod aflevering af bilag. Dyrere indkøb, skal på forhånd aftales med os.

Hvis uheldet er ude og bilen skal på værksted, er det lejers pligt at medbringe event. udskiftede dele, da disse kan være omfattet af garantier.

Fri parkering:

I lejeperioden er der fri parkering af din privatbil hos os på eget ansvar.

Måske en ide at se denne video fra før du afhenter din AC

YOUTUBE VIDEO